Ontwerp - Over Custom - Verge Sport
We werken aan onze nieuwe site, instagram staat nu even uit - Vrijblijvende offerte ? Klik op deze link

Ontwerp

Kleuren:

We raden aan om te kiezen uit het Verge Sport Kleurenpalet met 63 kleuren. Hiermee ben je zeker van mooie kleuren op alle stoffen die we aanbieden.

Kiezen uit ons Verge Sport kleurenpalet geeft de beste resultaten, maar we begrijpen dat sponsorlogo’s soms kleuren vergen buiten ons palet. Géén probleem, onze ontwerpafdeling kan ieder PMS kleur heel dicht benaderen.
Als een bestaand kleur op vroegere kledij dient benaderd te worden, gebruiken we een spectometer om het bestaande kleur te lezen.

Templates:

2D sjablonen zijn beschikbaar voor elk item onder de tap downloads . Gelieve deze te gebruiken als een ontwerp-en lay-out hulp , met het begrip dat onze ontwerpafdeling om technische redenen uw ontwerp dient aan te passen voorafgaand aan de uiteindelijke productie . Ons productieproces vereist een strikte afstemming en setup proces. Ontwerpen gemaakt met behulp van de 2D- sjablonen kunnen aanpassingen nodig hebben voor het uiteindelijke productieproces.

Bestanden:

Files die we kunnen gebruiken in de productie zijn vectoriële files, meestal gemaakt in Illustrator (AI of EPS) , Corel (CDR) of een PDF ervan.
Grote bitmap bestanden ( JPEG, TIFF, Photoshop , etc ) zijn meestal niet geschikt en vereisen vaak een speciale behandeling, neem in dit geval contact op met onze ontwerpafdeling voordat u deze gebruikt . Bestanden moeten dan minimaal 150 dpi zijn , en groot genoeg zijn om de volledige voorkant of achterkant te dekken in alle maten. Afbeeldingen en logo's die van het internet geplukt zijn, hebben over het algemeen een zeer lage resolutie en zijn niet geschikt om te gebruiken op de kledij. Neem contact op met uw sponsor om vectoriële logo’s te bekomen, voor de beste productiekwaliteit. Verge Sport heeft een grote beschikbaarheid aan lettertypes en logo's beschikbaar. Neem contact op met ons als u wenst te weten of we een logo al dan niet reeds in onze bestanden hebben.

Goedkeuring :

Eens we alles hebben,maken we uw ontwerp op onze productie setups, zodat u alles kunt controleren voor we starten met het bedrukken van uw kledij.
We starten het drukken pas na uw goedkeuring.

Voorbeelden :

Als je geen idee hebt qua ontwerp, kan deze file wellicht helpen, deze designs zijn verkrijgbaar in om het even welke kleurcombinatie.                                          Example Concepts

Overzicht: 

 

Onze Verge Sport ontwerpafdeling heeft de ervaring en de kennis om uw visie om te zetten in een ontwerp. Onze ontwerpers kunnen vertekken van een bestaand ontwerp of u kan aangeven wat u graag zou zien, in ieder geval willen we dat uw kledij er gaat uitzien zoals u in uw gedachten hebt ! 

Door het digitaal werken hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken over het aantal kleuren in het ontwerp of de logo’s, dit zit allemaal in de prijs inbegrepen.

Verge Belgium
De Geest Sport
Veldmeersstraat 6
9270 Laarne

HOURS

Maandag
8u30 -12 en 13-18u
Dinsdag
8u30 -12 en 13-18u
Woensdag
8u30 -12 en 13-18u
Donderdag
8u30 -12 en 13-18u
Vrijdag
8u30 -12 en 13-18u
Zaterdag
Mail
Zondag
Gesloten
EMAIL
CALL
MAP
HOURS