Overzicht - Over Custom - Verge Sport
We werken aan onze nieuwe site, instagram staat nu even uit - Vrijblijvende offerte ? Klik op deze link

Overzicht

Gepersonaliseerde, technische kledij moet eenvoudig en betaalbaar te bestellen zijn , en dient heel prettig aan te voelen. We produceren sinds 1986 en hebben dus heel veel ervaring. Onze kledij werd en wordt nog altijd geïnspireerd door de “real-life” behoeften van professionele wielrenners. Ons doel is onze klanten de best mogelijke kledij te bieden en dit met de beste service, van start tot finish in het orderproces. Verge Sport heeft de technische ervaring en productiemogelijkheden om aangepaste kleding te creëren voor zowel de competitieclub als de toeristenclub. Ook naar bedrijven toe kunnen we heel wat aanbieden.

Onze medewerkers zijn uw “full-service” partner voor alle aspecten van de productie van uw kledij. Met kantoren in Noord-Amerika, Europa en Azië en onze fabrieken in Centraal-Europa en Azië, bieden we een handig aanspreekpunt, ongeacht waar ter wereld u zich ook bevindt. Iedere medewerker heeft een uitgebreide kennis over onze eigen productielijn. Toegewijde , ervaren medewerkers van onze klantenservice en ontwerpafdeling tot en met personeel voor het snijden en naaien van uw kledij zijn gericht om de productie van uw order op de meest efficiënte manier mogelijk te maken. We zijn groot genoeg om zelf met de beste apparatuur en materialen te kunnen werken, maar tegelijk klein genoeg om u een persoonlijke service en advies te kunnen geven !

Verge Sport werkt hard aan kwaliteit en efficiëntie van het productieproces. Door het werken met digitale druk en de modernste productiesystemen, hebben we toonaangevende levertijden, en dit zonder verborgen kosten . De dagen dat ontwerpkosten, opstartkosten en filmkosten een dure kost waren, ligt bij ons al geruime tijd achter de rug  - onze digitale sublimatieoplossingen gebruiken de nieuwste technologie om de productie te stroomlijnen en bieden een nieuwe standaard van custom kleding productie .

Wij bieden u een volledige lijn aan van gepersonaliseerde kledij voor fietsen, hardlopen, triathlon , en nordic ski, ook met de nodige accessoires om uw “team look” compleet te maken. Of u nu een hobby ontwerper bent met  een printklaar ontwerp of iemand met betere ideeën dan design vaardigheden, onze ontwerpafdeling kan uw visie werkelijkheid maken. Neem contact op met onze verkoops- of klantendienst en bestel de aangepaste kleding die je altijd al wilde.

Verge Belgium
De Geest Sport
Veldmeersstraat 6
9270 Laarne

HOURS

Maandag
8u30 -12 en 13-18u
Dinsdag
8u30 -12 en 13-18u
Woensdag
8u30 -12 en 13-18u
Donderdag
8u30 -12 en 13-18u
Vrijdag
8u30 -12 en 13-18u
Zaterdag
Mail
Zondag
Gesloten
EMAIL
CALL
MAP
HOURS