Gesloten 31/10 en 01/11 - Afhalingen en bezoek showroom graag na afspraak aub - U kan hier RESERVEREN

/Umbraco/api/Configuration/VosClient nl-be true

Ontwerp

ONTWERP

Onze creatieve afdeling is er om u te helpen bij het maken van het perfecte ontwerp voor uw Custom Verge Sport®-kleding.

Voor sommige klanten betekent dit dat we eenvoudig uw definitieve design omzetten in een productiegereed formaat, terwijl dit voor de meeste klanten betekent dat we u dienen te helpen bij het ontwerpproces.

Ongeacht wat uw startpunt is, we komen samen naar de finishlijn.

Een geweldige manier om het proces op gang te krijgen, is door onze productsjablonen te downloaden.

Deze vindt u op onze verschillende productpagina's. Als u over ontwerpsoftware beschikt, kunt u deze sjablonen gebruiken om uw digitale ontwerpbestand te maken en voor alle anderen kunt u eenvoudig de productsjablonen afdrukken en met de hand beginnen te schetsen.

Als alternatief kunt u ons uw gedachten, voorbeelden en zelfs links sturen naar enkele ideeën die u bevallen , zodat onze ontwerpers een basis hebben om u te helpen bij het maken van het perfecte ontwerp. Vergeet niet om foto's, afbeeldingen of bestanden mee te sturen die nodig zijn en waarvan u denkt dat die nuttig zijn.

De kleuren en variaties van onze beschikbare kleuren zijn bijna oneindig, maar we raden u aan om te beginnen met een keuze uit ons Verge Sport® kleurenpalet dat de meest populaire en vaak gebruikte kleuren bevatten. Als u echter een speciale kleurbehoefte heeft, maken we graag een aangepaste kleur voor u zonder kosten. Geef ons gewoon een referentiepunt, zoals een Pantone® kleurnummer of een fysiek monster.

We hebben gesublimeerde voorbeelden van ons Verge Sport® kleurenpalet beschikbaar en maken indien nodig een voorbeeld van alle aangepaste kleuren die in uw ontwerp zijn gebruikt. Naast afgedrukte kleuren kan u ook de kleur van andere productdetails kiezen, zoals flatlock-stiksels en ritsen.

Hoe uw ontwerp en logo's aanleveren

Als u uw ontwerp elektronisch hebt voorbereid, dan is de eenvoudigste manier om het in te dienen per e-mail aan uw verkoopcontactpersoon.

We maken uw productie-ontwerpbestanden dan klaar met behulp van Adobe Illustrator, dus dat is ons voorkeurformaat (AI of EPS). We kunnen echter ook andere vectorformaatbestanden accepteren.

 

Als vectorformaatbestanden niet beschikbaar zijn, kunnen we soms ook rasterbestanden (JPG, BMP, Gif, PSD ..) accepteren als de kwaliteit acceptabel is voor productie, maar in 99% van de gevallen is dit niet bruikbaar.

 

Als we rasterbestanden (JPG, BMP, P?G, PSD ...) dienen te hertekenen vragen we een fix kost van € 25/logo

Aanvaardbare rasterbestanden voor productie zijn minimaal 150 dpi als ze worden aangepast aan de grootte van het ontwerp en dienen te worden opgeslagen met een transparante achtergrond.

Vele andere factoren kunnen de kwaliteit van het bestand beïnvloeden en aangezien ons doel is om de hoogste afdrukkwaliteit te produceren, bekijken we graag uw bestanden en controleren of dit de productiekwaliteit is.

 

Afbeeldingen en bestanden die van internet zijn genomen hebben een veel te lage resolutie en zijn niet acceptabel voor productie. Als het een logo van een sponsor is, dient u rechtstreeks contact met hen opnemen en een vectorversie aanvragen.

De meeste sponsors en bedrijven hebben een vectorversie van hun logo beschikbaar en door het aan ons te leveren, garandeert u de beste weergave van hun merk in uw ontwerp.

 

We kunnen ontwerpen maken die foto's bevatten, maar het is belangrijk dat het bestand ten minste 150 dpi is voor de grootte die nodig is. Als het bestand te groot is om te e-mailen, laat het ons weten en we zullen u instructies geven om het te verzenden. U moet steeds toestemming hebben om een geregistreerd of handelsmerklogo te gebruiken, evenals auteursrechtelijk beschermde foto's van de eigenaar. Wanneer u deze aan ons doorgeeft gaan we er automatisch vanuit dat u toestemming heeft.

Geregistreerde logo

Merk en Copyright

Merklogo en Copyright. Enkel te gebruiken mits toestemming van de eigenaar.

Logo Download

Enkel te gebruiken mits toestemming van de eigenaar.

Verge Logos en Guidelines

Onze prijzen zijn steeds inclusief de standaard plaatsing van het Verge Sport®-logo op al onze custom gemaakte producten.

We proberen zo flexibel mogelijk te zijn tijdens de ontwerpfase, terwijl we ons houden aan onze richtlijnen voor logogebruik.

Dat betekent dat we u alternatieve plaatsingen van onze logo's aanbieden om er een te vinden die het beste bij uw ontwerp past.

Indien gewenst kunnen we uw kleding produceren zonder Verge Sport®-logo's aan de buitenkant voor een toeslag van 15%.

#MakeVergeYours

Deze website maakt gebruik van Cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen op deze site, gaat u hiermee akkoord