Afhalingen en bezoek showroom graag na afspraak aub - U kan hier RESERVEREN

/Umbraco/api/Configuration/VosClient nl-be true

Onze Productie

WE PRODUCEREN IN EIGEN BEHEER !

Wij produceren alle custom Verge Sport® producten in één van onze fabrieken in Polen of in Manilla. Onze productiefaciliteiten gebruiken een mix van oudere, handgemaakte technieken naast moderne processen en apparatuur om tot het beste resultaat te komen.

Onze up to date sublimatiemethode is van vitaal belang voor de productie van uw kleding, terwijl de knowhow van onze getalenteerde teamleden ervoor zorgt dat we produceren volgens de hoogste normen. We hebben net iets meer dan 120 teamleden die op verschillende productieafdelingen werken, naast ons toegewijde kwaliteitscontroleteam. Onze productieafdelingen gebruiken ongeveer 3.500 vierkante meter ruimte en ons managementteam heeft meer dan 25 jaar ervaring in de productie van custom sportkledij.

Snijden

We maken gebruik van op maat gemaakte sorteer- en snijtafels, elk toegewijd aan een specifiek type stof. Een verscheidenheid aan handmatig bediende krachtmessen worden gebruikt om de verschillende elementen en stoffen nauwkeurig in uw custom producten te snijden.
Elk van de patroonelementen wordt afgedrukt met behulp van kledingspecifieke markeringssoftware op een van onze patroonprinters. De gesneden elementen worden vervolgens veilig opgeslagen in een speciale stofvrije ruimte in afwachting van het sublimatieproces.

Printen

Al onze custom kledingproductie wordt geproduceerd met behulp van de modernste digitale printers van groot formaat.
We werken met de meest recente Epson-sublimatieprinters. We gebruiken op maat gemaakte printprofielen waarmee we onze kleuren kunnen verfijnen tot een van de diepste en donkerste in de branche.
Vervolgens drukken we uw op maat gemaakte illustratie op transferpapier dat we later op de sublimatiedienst zullen gebruiken. Ten slotte controleert een van onze teamleden alle kleuren met behulp van een spectrofotometer en vervolgens worden de LAB-kleuren in kleur vergeleken met het controlemonster. Het verschil, dat de Delta E-variantie is, bepaalt of de bestelling door kan gaan naar de sublimatiedienst.

Sublimatie

Het proces begint wanneer we de uitgesneden elementen van de stof op de geprinte papieren leggen. Vervolgens, door sublimatie, wat betekent dat de bedrukte inkten in een gasvormige toestand worden gebracht en ze onmiddellijk worden afgekoeld, impregneren we de stof permanent met uw ontwerp in diepe, levendige kleuren. We gebruiken Monte Antonio® kalanderoverdrachtspersen voor deze bewerking vanwege hun nauwkeurigheid om de precieze tijd, druk en temperatuur tijdens de overdracht op stof te garanderen.

Naaien

Onze naai-afdelingen hebben een enorm assortiment verschillende types, volledig geautomatiseerde naaimachines, elk specifiek geconfigureerd voor de bewerkingen die nodig zijn om uw eigen kledingstuk te maken. Garen, kleuren, naaldtypen en -afmetingen zijn slechts enkele van de vele details die we tijdens deze productiefase beheersen. De zorg en aandacht van onze teamleden zorgen er voor dat we aan de hoogste normen voldoen tijdens de productie van uw custom kleding.

Kwaliteitscontrole

We controleren en hercontroleren opnieuw elke kleur, parameter en detail van uw bestelling om te zorgen dat de geleverde producten zijn wat u hebt besteld. We beginnen met het controleren van het ontwerp en vergelijken dat met de goedgekeurde ontwerpproeven. Dan bevestigen we dat de uiteindelijke kleuren overeenkomen met de bestelde kleuren. Elk kledingstuk wordt bovendien op meerdere locaties gemeten om ervoor te zorgen dat de genaaide maatvoering overeenkomt met de productspecificaties en tot slot controleren we stof, stiksels en ritsen op onvolkomenheden. Als we op enig moment de kleinste imperfectie vinden, wordt het kledingstuk geweigerd en teruggestuurd naar de productie om te worden gerepareerd of vervangen.#RideWithVerge

Deze website maakt gebruik van Cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen op deze site, gaat u hiermee akkoord