Gesloten 31/10 en 01/11 - Afhalingen en bezoek showroom graag na afspraak aub - U kan hier RESERVEREN

/Umbraco/api/Configuration/VosClient nl-be true

Order Proces

We beweren niet dat het bestellen van Custom koerskledij eenvoudig is, maar we zeggen wel dat we het een stuk gemakkelijker maken dan bij de concurrentie. We maken gebruik van ons eigen onlinesysteem, zodat u op elk moment toegang heeft tot uw bestelgegevens en details van uw orders. Indien verdere info nodig zijn we steeds beschikbaar via telefoon, e-mail en chat.


Start !

Bel ons op of neem contact met ons op via ons online invulformulier zodat we een offerte voor u kunnen opstellen. U kunt ook inloggen of een account maken op onze website en zelf een offerte maken. We hebben een zeer uitgebreid assortiment producten en opties, dus laat ons weten hoe we u kunnen helpen om te kiezen wat het beste werkt voor uw team.


DESIGN

Bezorg ons uw ontwerp en logo's of stuur ons uw concept. Een van onze interne ontwerpers neemt indien nodig contact met u op om uw project te bespreken zodat ze kunnen beginnen aan het ontwerp. Onze prijzen zijn inclusief het ontwerpen van de kleding, dus laat gerust een van onze getalenteerde ontwerpers helpen.


PASSET

We zijn fan van deze stap omdat we weten dat, van zodra je onze producten ziet, en een kans krijgt om ze te passen, je verkocht bent. Aarzel niet om een passet aan te vragen zodat u het juiste product volgens uw behoeften in de juiste maat bestelt.


Bestellen

Als u op de traditionele manier de bestelling wenst te plaatsen, doen we dit graag voor u als u ons de bestelling per mail bezorgt.

We hebben de items nodig en de gewenste aantallen/maat.

We kunnen ook gerust een Team Store op onze website gratis voor u te openen, zodat uw leden kleding direct bij ons kunnen bestellen, zodat u kostbare tijd kunt besparen.


BETALING

Wanneer u onze gratis Team Store-service gebruikt, betalen uw leden de bestelling op het moment van aankoop. Als u een traditionele bestelling plaatst, kunt u online betalen via onze website of u kan betalen via een overschrijving.

Als u een bestelling plaatst (niet via een teamstore) , vragen we een voorschot van 30%, saldo bij levering.


ProductiE

Het is nu onze kans om indruk op u te maken door uw geweldige nieuwe custom sportkleding te produceren en de beste service op de markt aan te bieden. Wij produceren uw bestelde producten in een productie-eenheid die wij bezitten, door eigen medewerkers die echt om uw tevredenheid geven, en dat is een punt dat ons buitengewoon trots maakt. Wij produceren al meer dan 25 jaar en in de uiteindelijke kwaliteit van uw producten zal u onze ervaring opmerken.


LEVERING

Traditionele bestellingen worden netjes verpakt in bulk aan u geleverd. U kan kiezen om deze hier ter plaatse af te halen (standaard) of onder geldende TNT tarieven op te sturen naar uw adres. Als u gebruik maakt van onze gratis Team Store-service, kan u kiezen uit verschillende mogelijkheden :

- Ongesorteerd komen afhalen of laten verzenden naar uw adres aan geldende TNT tarieven

- Individueel verpakt per lid komen afhalen of laten verzenden naar uw adres aan geldende TNT tarieven

- Individueel per lid laten opsturen naar zijn of haar adres aan geldende posttarieven.

#myVerge

Deze website maakt gebruik van Cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen op deze site, gaat u hiermee akkoord