Afhalingen en bezoek showroom graag na afspraak aub - U kan hier RESERVEREN

/Umbraco/api/Configuration/VosClient nl-be true

Waarom Verge

OP DE VERGE MANIER !

Alles wordt binnenshuis geproduceerd, al onze producten worden persoonlijk getest en we beschikken over het beste productieteam ter wereld. We gebruiken nieuwe technologieën als het onze producten kan verbeteren, maar houden vast aan oudere methodes wanneer dit het product ten goede komt. We focussen op details , zonder het complete plaatje uit het oog te verliezen.

Dit zorgt er voor dat wij jullie hoog kwalitatieve kledij kunnen leveren binnen de afgesproken levertermijn. We produceren reeds sedert 1988 wielerkledij, onze ervaring speelt een grote rol in alles wat we doen.

 

Verge sport heeft, indien gewenst, ook de ideale oplossing om jouw bestellingen gemakkelijk te beheren. We openen graag een Teamstore voor je, zonder meerkost, voor jou of de clubleden. Zij kunnen rechtstreeks bij ons bestellen, dit bespaart de club een hoop werk. Indien gewenst, sorteren we zelfs het order per clublid en kan het order al dan niet naar het betreffende lid gestuurd worden. We bieden een teamstore aan waar jullie (nieuwe) leden steeds kunnen bestellen.

 

Indien u voor Verge kiest, als kledijleverancier, staat onze designer tot uw dienst om jouw idee in realiteit om te zetten. Vanaf het eerste contact tot en met de goedkeuring is hij voor jou in de weer. We bieden u een 3D voorstelling van uw kledij aan, zodat u tot in detail uw design kan controleren.

Ons productieaanbod is groot, iedereen zal er zijn favoriete product vinden. Maar wat ons vooral onderscheidt van de rest van de producenten zijn de opties die we aanbieden. De verschillende beenlengtes van de broeken, personalisatie op de kledij, reflectstroken, zijn slechts enkele voorbeelden. Bijna al onze producten bestaan zowel in specifieke heren- als damessnit, ook voor kids is bijna alles te verkrijgen.

 

Van het moment dat u bestelt, kunnen we u vertellen wanneer uw bestelling klaar kan zijn. We schatten het niet zo maar in, we beschikken over een vast productieschema, zodat we u kunnen zeggen wanneer we uw kledij kunnen leveren. Indien u tijdig alles in orde hebt, garanderen wij u dat we op deze datum ook zullen leveren.

#VergeSport

Deze website maakt gebruik van Cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen op deze site, gaat u hiermee akkoord