Afhalingen en bezoek showroom graag na afspraak aub - U kan hier RESERVEREN

/Umbraco/api/Configuration/VosClient nl-be true

Waarom Verge

OP TIJD, ALTIJD !

Levertijden variëren het hele jaar door, maar de leverdatum wordt altijd bevestigd en gegarandeerd nadat u contact met ons heeft opgenomen om een bestelling te plaatsen. In de meeste gevallen kunt u verwachten dat uw order klaar zijn na ongeveer 5 weken vanaf de datum waarop u uw bestelling voor productie heeft goedgekeurd. We streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen, dus als u een evenement of een specifieke datum in gedachten heeft, bespreken we dit graag met u. We hebben geen toeslagen of extra kosten voor spoedservice, maar als we aan uw verzoek kunnen voldoen, helpen we u graag verder.

Het voorbereiden van uw bestelling (maten, design, ...) voor productie varieert sterk van klant tot klant, maar over het algemeen kunt u verwachten dat dit tussen één en drie weken zal duren. We hebben een aantal klanten waarbij we het hele proces in minder dan een uur hebben doorlopen, maar dat is niet de norm. Het belangrijkste om te weten is dat u zoveel tijd heeft als u nodig heeft. Als u klaar bent met alles, zullen we ons best doen om u bij te houden.

Bijbestellingen, wat een bestelling is van het eerder geproduceerde identieke ontwerp en sponsors, zijn meestal klaar in minder dan vijf weken, maar net als alle bestellingen zullen we u een bevestigde en gegarandeerde leverdatum bezorgen.

#VergeSport

Deze website maakt gebruik van Cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen op deze site, gaat u hiermee akkoord