Over Verge - Over ons - Verge Sport
We werken aan onze nieuwe site, instagram staat nu even uit - Vrijblijvende offerte ? Klik op deze link

Over Verge

De inspiratie om onze eigen productie op te richten kwam uiteraard na de lange professionele wielercarrière van Willy De Geest. Hij was prof van eind de jaren zestig tot begin de jaren tachtig. Uit zijn jarenlange ervaring leerde hij dat het verschil tussen de noden en het aanbod van de wielerkledij groot was. Daarom besloot hij zelf te produceren en zo betere producten op de markt te brengen. Sinds 1986, is de klantentevredenheid ons hoofddoel. We willen dat u niet enkel tevreden bent over het eindresultaat maar ook over het hele productieproces, van bestelling tot levering willen we alles zo vlot mogelijk laten verlopen.
 

Renners van over de hele wereld dragen VERGE SPORT kleding op hun weg naar het podium. Onze medewerkers zijn uw “full-service” partner voor alle aspecten van de productie van uw kledij. Met kantoren in Noord-Amerika, Europa en Azië en onze fabrieken in Centraal-Europa en Azië (productie in Azië enkel voor onze Amerikaanse markt), bieden we een handig aanspreekpunt ongeacht waar ter wereld u zich ook bevindt. Iedere medewerker heeft een uitgebreide kennis over onze eigen productielijn. Toegewijde , ervaren medewerkers van onze klantenservice en ontwerpafdeling tot en met personeel voor het snijden en naaien van uw kledij zijn gericht om de productie van uw order op de meest efficiënte manier mogelijk te maken. We zijn groot genoeg om zelf met de beste apparatuur en materialen te kunnen werken, maar tegelijk klein genoeg om u een persoonlijke service en advies te kunnen geven !

 

Wij bieden u een volledige lijn aan van gepersonaliseerde kledij voor fietsen, hardlopen, triathlon , en nordic ski, ook met de nodige accessoires om uw “team look” compleet te maken. Neem contact op met onze verkoops- of klantendienst en bestel de custom kledij die je altijd al wilde.

  • The Verge CORE
  • Shared Passion
  • Born From Riders
  • Knowledge
  • Service Excellence

The Service Excellence Tenets of Verge Sport

 1. Treat every customer as an individual.

2. Provide industry leading responsiveness and turnaround times.

3. Utilize world class technological solutions, with a human touch. 

4. Listen to and understand our customer's needs.

5. Remain accountable to the customer, minimize mistakes and remedy any as soon as possible. 

6. Stand behind our products with a Lifetime Limited Warranty.

Verge Belgium
De Geest Sport
Veldmeersstraat 6
9270 Laarne

HOURS

Maandag
8u30 -12 en 13-18u
Dinsdag
8u30 -12 en 13-18u
Woensdag
8u30 -12 en 13-18u
Donderdag
8u30 -12 en 13-18u
Vrijdag
8u30 -12 en 13-18u
Zaterdag
Mail
Zondag
Gesloten
EMAIL
CALL
MAP
HOURS