/Umbraco/api/Configuration/VosClient sv-fi true

Varför Verge

ON TIME, EVERY TIME!Leveranstiderna varierar under hela året, men vårt avancerade produktionsschemaläggningssystem gör att vi kan planera produktionen noggrant. Datumet vi lovar er det datum då din beställning kommer att vara klar så länge du uppfyller dina inlämningsfrister. Kontakta oss idag för att ta reda på när vi kan skicka dina specialbeställda Verge Sport kläder.

Att förbereda din beställning för produktion varierar mycket från klient till klient, men i allmänhet kan du förvänta dig att detta tar mellan en och tre veckor. Vi har några kunder där vi har fått igenom hela processen på under en timme. Det som är viktigast att veta är att du har så mycket tid som du behöver och när du är redo att flytta gör vi vårt bästa för att hålla jämna steg med dig.

Reorder, som är en order av samma design som tidigare producerats, kan omedelbart schemaläggas, vilket innebär att vi normalt kan producera dem snabbare än en ny order. Om du har en ombeställning kontakta oss och vi kommer att ge dig ett bekräftat och garanterat leveransdatum.

#VergeSport