Afhalingen en bezoek showroom graag na afspraak aub - U kan hier RESERVEREN

/Umbraco/api/Configuration/VosClient nl-be true

Bedrijf

WE HEBBEN ALLEMAAL EEN VERLEDEN IN DE SPORT, DUS WE BENADEREN ALLES ANDERS DAN DE MEESTEN. ALLES WAT WE ONTWIKKELEN EN MAKEN ZIEN WE DOOR DE OGEN VAN DE KLANT.

De inspiratie om onze eigen productie op te richten kwam uiteraard na de lange professionele wielerloopbaan van Willy De Geest. Hij was prof van eind de jaren zestig tot begin de jaren tachtig. Uit zijn jarenlange ervaring leerde hij dat het verschil tussen de noden en het aanbod van de wielerkledij groot was. Daarom besloot hij zelf te produceren en zo betere producten op de markt te brengen. In 2006 ontmoetten we Michael Magur, die exact hetzelfde wilde en samen zijn we het Verge label. Sinds 1986, is de klantentevredenheid ons hoofddoel. We willen dat u niet enkel tevreden bent over het eindresultaat maar ook over het hele productieproces, van bestelling tot levering willen we alles zo vlot mogelijk laten verlopen. 

Renners van over de hele wereld dragen VERGE SPORT kleding op hun weg naar het podium. Onze medewerkers zijn uw full-service partner voor alle aspecten van de productie van uw kledij. Met kantoren in Noord-Amerika, Europa en Azië en onze fabrieken in Centraal-Europa en Manilla , bieden we een handig aanspreekpunt ongeacht waar ter wereld u zich ook bevindt. Iedere medewerker heeft een uitgebreide kennis over onze eigen productielijn. Toegewijde , ervaren medewerkers van onze klantenservice en ontwerpafdeling tot en met personeel voor het snijden en naaien van uw kledij zijn gericht om de productie van uw order op de meest efficiënte manier mogelijk te maken. We zijn groot genoeg om zelf met de beste apparatuur en materialen te kunnen werken, maar tegelijk klein genoeg om u een persoonlijke service en advies te kunnen geven !

 

Wij bieden u een volledige lijn aan van gepersonaliseerde kledij voor fietsen, hardlopen, triathlon , en nordic ski, ook met de nodige accessoires om uw team look compleet te maken. Neem contact op met onze verkoops- of klantendienst en bestel de custom kledij die je altijd al wilde.

#VergeSport

Deze website maakt gebruik van Cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen op deze site, gaat u hiermee akkoord