/Umbraco/api/Configuration/VosClient sv-fi true

NEW SEASON, NEW CHALLENGES

ARE YOU READY FOR THE LONG RIDE?

THE OLYMPIC GOLD

ANNA KIESENHOFER WORE VERGE TO VICTORY IN TOKYO!

BROADEN YOUR HORIZONS WITH VERGE

MEET OUR ADVANTAGE AND NEVER LOOK BACK!

The sky is the limit

Let us design a professional custom kit for your team!

TEAM WORK IS THE KEY TO SUCCESS

You'll be in good hands choosing Verge Sport as your team kit supplier!

SPEED JERSEY
NYT FÖR 2018

INSTÄLLNING AV STANDARDEN FÖR BODY CONTOUR FIT JERSEYS!


Join us and become a Verge Official Ambassador!

#bornfromriders

Ultracycling records set at Camino de Santiago!Verge Sweden hjälper er med alla frågor och funderingar för att nå ett bra slutreultat.


Komma igång

Ring oss eller kontakta oss med hjälp av vårt startformulär så att vi kan skapa ett offert för dig. Vi har ett brett utbud av produkter och alternativ, ju mer information ni ger oss ju snabbare kan vi nå ett slutreultat.


DESIGN

Ladda upp din design och logotyper och skicka till oss. Verge Sweden kommer att komma i kontakt med dig för att diskutera ditt projekt och tillhandahålla bevis. Våra priser inkluderar design av kläderna så låt oss hjälpa er.


Utprovning

Vi tillhandahåller er med provkläder så alla beställer sin rätta storlek.


Beställning

Vi är glada att öppna en webbshop på vår hemsida för dig gratis, medlemmarna kan beställa kläder direkt från oss så att du kan spara värdefull tid. Om du föredrar att placera en traditionell order kan du helt enkelt ange din mängd och storlekar på vår hemsida och bekräfta beställningen.


Betalning

När du använder vår kostnadsfria webbshop betalar kunderna vid inköpstillfället. Om du lägger en traditionell order skickar vi faktura vid beställning, kläderna betalas normalt sett i förskott, finns andra önskemål meddela oss så försöker vi lösa detta på bästa sätt.


Produktion

Det är nu vår chans att imponera på dig genom att producera dina fantastiska nya anpassade sportkläder. Vi producerar dina egna produkter i en produktionsanläggning som vi äger, av vår personal som bryr sig om din tillfredsställelse vilket är en punkt som gör oss extremt stolta. Vi har producerat i över 20 år, och vår erfarenhet kommer att visa i slutkvaliteten på dina produkter.


Leverans

Verge Sweden löser era behöv för detta. Vi har en av marknadens bästa levaranstider.

SIGN UP TO OUR NEWSLETTER